Nederlandstalig

Ook voor Nederlandse schrijvers!

“Ik kan er een boek over schrijven!”

Doen! Want ik coach ook schrijvers die in het Nederlands schrijven!

Ieder van ons heeft verhalen in zich, verhalen die het verdienen gelezen te worden. Wil jij graag jouw verhaal vertellen, maar heb je het gevoel dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ik coach schrijvers die hun boek schrijven van begin tot eind en overal tussenin! Heb je een tof idee, maar vind je het moeilijk om je idee uit te werken tot een goed verhaal en plot? Wil je je karakters verder uitdiepen? Heb je juist moeite met het gedisciplineerd blijven schrijven? Of heb je al een plot en eerste hoofdstuk, maar wil je graag weten of je in de goede richting zit? Waar je ook mee zit, ik help je graag!

Klik hier om te lezen wat een book coach – of coach creatief schrijven – doet en hier voor de pakketten die ik ook in het Nederlands aanbied.

%d bloggers like this: